Atex brandbeveiliging

Atex brandbeveiliging staat voor ‘ATmosphères Explosibles’. Het is een tweeledige Europese richtlijn die het brand- en explosiegevaar in bedrijfsomgevingen tot een minimum herleidt. De experts van Podevyn in Anderlecht volgden een erkende opleiding om uw bedrijfstoestellen helemaal brandveilig te herstellen of te onderhouden – conform de ATEX-richtlijn.

Atex-richtlijn voor uw bedrijf

Welke ingrepen er nodig zijn in úw bedrijf? Dat hangt af van de omgeving waarin u werkt. En van de toestellen die u gebruikt. De Atex-richtlijn schrijft bijvoorbeeld voor dat u kabels en motoronderdelen extra moet afschermen in explosieve omgevingen.

Spreek ons aan over de Atex-richtlijn. Wij vertellen u graag welke aanpassingen we moeten doen om uw heftrucks of trekkers Atex-conform te maken.

Ontvang een Atex brandbeveiliging certificaat

Bij deze brandveilige toestellen krijgt u een officieel Atex certificate. Zo weten ook uw medewerkers dat ze in een veilige omgeving werken. Bovendien bent u dan wettelijk in orde en beperkt u het risico op onverwachte uitgaven. Want zelfs een kleine brand of explosie kan heel wat schade aanrichten.

Bent u professional? Meer weten over de Atex-richtlijn? Bel 02 527 40 63 of mail ons.

webshop Vraag een offerte aan Vraag een demo aan