Palletstellingen

Wilt u een magazijn inrichten? Of orde brengen in een voorraadkamer? Bekijk dan de stapelrekken van Podevyn. U vindt bij ons allerlei types waarmee u producten veilig opbergt én de beschikbare ruimte optimaal benut. Kies voor een statisch stapelrek of eentje op wielen. Bouw de rekken op in de hoogte, tot in de nok van het dak. En kies voor een open platform, zijwanden of volledige bescherming aan de vier zijden.

Richt uw magazijn in met palletrekken

Palletten bewaart u op palletrekken. Dat zijn stevige rekken die palletten passen als gegoten. U plaatst uw palletten eenvoudig op een palletrek met een heftruck of stapelaar. Vraag Podevyn nu om gepersonaliseerd advies voor úw magazijn.

Aan- en verkoop tweedehands magazijnrekken

Bent u professional? Wilt u uw oude rekken van de hand doen? Of bent u op zoek naar een extra voordelige oplossing – bijvoorbeeld om tijdelijk meer opslagruimte te creëren? Spreek Podevyn dan aan over de aankoop en verkoop van tweedehands-stapelrekken. We kopen uw gebruikte rekken aan en verkopen ze door. Zo bent u meteen verlost van de stapelrekken die u niet meer gebruikt.

Bel 02 527 40 63 of surf naar tweedehands.

webshop Vraag een offerte aan Vraag een demo aan