Podevyn herstelt Caterpillar heftrucks

Geplaatst op 17/10/2019 - categorieën: Caterpillar, vorkheftruck - Tags: ,
Podevyn herstelt Caterpillar heftrucks

Podevyn nv in Anderlecht is uw partner voor de herstelling en het onderhoud van Caterpillar heftrucks. Dankzij onze jarenlange ervaring en partnerschap met deze fabrikant beschikken wij over een technisch team dat over alle kennis beschikt om uw vorklift in perfecte conditie te houden.

Een snelle herstelling van uw vorklift

Als ondernemer moet u elke dag kunnen rekenen op betrouwbaar materiaal. Intern transport en logistiek zijn immers bijzonder belangrijk voor uw bedrijfsactiviteit en onvoorziene pannes en defecten komen altijd ongelegen. Podevyn is uw partner voor een snelle herstelling van uw vorklift. Wij kunnen direct over orginele wisselstukken en onderdelen beschikken. Ons technisch personeel wordt voortdurend bijgeschoold zodat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste nieuwe modellen. U maakt gebruik van een ouder model? Ook dan staan wij elke dag voor u paraat. Wij leveren topservice aan bijzonder scherpe prijzen.

Een gepland onderhoud van uw Caterpillar heftruck? In zulke gevallen kunnen wij zorgen voor een evenwaardig vervangtoestel zodat u verder kunt met uw activiteiten. Informeer vrijblijvend naar ons ruime aanbod huurtoestellen en tweedehands vorkheftrucks. U kunt het defecte toestel naar ons brengen of wij kunnen tot bij u komen. 

Caterpillar heftruck kopen

Denkt u eraan een Caterpillar heftruck te kopen? Als vaste partner in België kunnen wij u helpen met gericht advies. Elke heftruck heeft immers bepaalde eigenschappen. Wij zien samen met u welk type het best aansluit bij uw specifieke eisen en verwachtingen. Moet u kunnen manoeuvreren in heel nauwe ruimtes? Of zoekt u een model dat zware lasten moet kunnen heffen? Misschien gaat uw voorkeur uit naar een model op elektriciteit of op diesel. Dankzij onze uitgebreide expertise en ons ruime aanbod kunnen wij u het perfecte model leveren. Bovendien kunt u rekenen op twee jaar garantie. Een onderhoudscontract is ook mogelijk.

Podevyn staat altijd voor u klaar, zowel voor herstellingen, onderhoud of aankoop van nieuw transportmateriaal. Contacteer ons vrijblijvend. Wij geven graag meer uitleg.

Vraag meer informatie